Make your own free website on Tripod.com

week 17 en het aantal zieke personen neemt af maar de blessures nemen toe. Is retie aan het oud worden? Gelukkig is de toekomst verzekerd met enkele prima jeugdspelers die niet te stuiten zijn in hun opmars.

Maandag gaf onze Cpl al van katoen op gierle en ondanks duchtig verweer kwam de 8 net niet op het blad. Dirk d vervangde Marc Vg en met 3 overwinningen was hij de beste van retie. Cis verdienstelijk 2 en nick en tim beiden 1. Voor tim misschien net iets te min maar zijn gedachten zitten al bij de zweedse meiden vrees ik.

Onze aploeg speelde in extremis nog snel een match op woensdag en dit zonder kopman kris maar met invaller Jos. Die merkte al snel dat 2de en 4de een wereld van verschil was. De vaste mannen van de apl namen een slechte start en de 0-4 achterstand kon niet meer worden omgebogen.

Vrijdag de beurt aan de Bpl tegen hulshout en die hadden hun eerste man naar een galabal gestuurd. Retie voelde dat er iets te rapen viel en met 3 overwinningen van de D2's en 1 van marc (en dit hadden er ook 3 kunnen zijn) kwam er een 10 op het blad.

De D was vrij maar onze jeugd mocht zaterdag wel aantreden tegen stemat, de eerste in de stand. Ook die hadden hun eerste man niet bij en ook de jeugd van retie sloeg genadeloos toe. 4-6 overwinning met Lander en wouter 2 + dubbel en Akim 1.

 

--------------------------------

Verslagje van de week: retie B - berlaar

De inzet van onze verplaatsing was groot : bij winst zouden we 8 punten voorsprong nemen op Berlaar, actueel de voorlaatste, en dit met nog 5 wedstrijden te gaan. Idem voor berlaar : bij winst zouden ze op 1 punt komen van de 3de laatste en de kans op het behoud nieuw leven inblazen.

Via 1-1 naar een 1-3 voorsprong en dit gaven we niet meer uit handen dankzij een uitstekende DD.

Kort samengevat : de Dirkskes draaien op volle toeren, DD met zijn eerste 4 van het seizoen en DG na weer 3 met een 14 op 20 in de terugronde. Marc zoals steeds solide en betrouwbaar. En ons Jantjen, wel hij wint zijn matchkes (ook al was t er nu maar eentje) steeds op t goede moment! Pingpong kan toch mooi zijn hé!

---------------------------------

In week 16 scoren misschien alle ploegen van retie. Er moest deze week een beetje gesleuteld worden aan de opstellingen wegens de vakantie.

Niettemin haalde de a ploeg een ruime overwinning in gierle met sterke invaller Dirk.

De B ploeg won met nipte cijfers van Zoersel.

De C ploeg treedt vanavond aan in antwerpen en konden inspiratie halen bij de jeugd die voortreffelijk speelde en met 6-4 won tegen blue rackets.

------------------------------

De B en D ploegen halen de 2 punten naar retie. A ploeg geeft forfait en de C verliest nipt tegen de eerste uit de reeks. De jeugdploeg gaat onderuit tegen een "oudere" jeugdploeg.

Trainingsuren 2006:

woensdag: 18h30 - 22h00 (geleide training)

dinsdag: 21h30 - 23h00
(vrije training)

Competitie heren:

vrijdag: 20h00 afwisselend B en C ploeg

zaterdag: 19h00 - 19h30 afwisselend A en D ploeg

Competitie jeugd:

zaterdag: 14h00